پرش به محتوای اصلی
پنل کناری
Besadegh E-learning
فارسی (fa)
English (en)
فارسی (fa)
در حال حاضر از دسترسی مهمان استفاده میکنید (
ورود به سایت
)
شیمی 2 پایه یازدهم
خانه
درسها
پایه یازدهم
شیمی 2 پایه یازدهم
ΔH روش های اندازه گیری
گروه عاملی-قسمت دوم
گروه عاملی-قسمت دوم
گروه عاملی-قسمت دوم
مدرس جناب آقای فرزانه
شیمی 2 پایه یازدهم
عمومی
ΔH روش های اندازه گیری
فصل دوم- غذای سالم
فصل سوم - پوشاک نیازی پایان ناپذیر
خانه
تقویم
► گروه عاملی-قسمت اول
رفتن به...
رفتن به...
Announcements
روش آنتالپی پیوند - قسمت اول
روش آنتالپی پیوند - قسمت دوم
قانون هس
گروه عاملی-قسمت اول
عوامل موثر بر ماندگاری مواد غذایی
انواع واکنشها از لحاظ آهنگ
عوامل موثر بر آهنگ واکنش - قسمت اول
عوامل موثر بر آهنگ واکنش - قسمت دوم
عوامل موثر بر آهنگ واکنش - قسمت سوم
سینتیک - قسمت اول
سینتیک - قسمت دوم
مسائل سینتیک - قسمت اول
مسائل سینتیک - قسمت دوم
نمونه سوالات فصل دوم شیمی 11
حل نمونه سوالات فصل دوم - قسمت اول
حل نمونه سوالات فصل دوم - قسمت دوم
حل نمونه سوالات فصل دوم - قسمت سوم
حل نمونه سوالات فصل دوم - قسمت چهارم
پوشاک نیازی پایان ناپذیر - قسمت 1
پوشاک نیازی پایان ناپذیر - قسمت 2
پوشاک نیازی پایان ناپذیر - قسمت 3
معرفی پلی استر الکل و اسیدها
واکنش استری شدن و پلی استر قسمت 1
پلی استر قسمت 2 و آمید آمین ها
پلی آمید - واکنش تولید پلی آمید
پلیمر های ماندگار و تخریب پذیر
مسائل فصل سوم
حل مسائل فصل سوم - قسمت اول
حل مسائل فصل سوم - قسمت دوم
عوامل موثر بر ماندگاری مواد غذایی ◄